Tervetuloa!

Doki Doki sisältää tietoa suomeksi käännetystä mangasta ja siihen liittyvistä muista julkaisuista. Julkaisulista kattaa Suomen mangakustanteet vuodesta 2005 tähän päivään.

Manga tarkoittaa japanilaista sarjakuvaa - muista käsitteistä saa tietoa täältä.

Japaninkielistä ilmaisua doki doki käytetään usein mangassa dramaattisena sydämenlyöntien äänenä, joka voisi olla suomeksi vaikkapa 'tykyn tykyn' tai 'tutum tutum'.

Päivitykset:

9.1.2020
Ikäviä uutisia vuoden alkajaisiksi: valitettavasti Doki Doki lopettaa toimintansa. Tai kuten edellisen päivityksen vuosiluvusta voinee päätellä, on lopettanut jo jonkin aikaa sitten. Niin mukavaa kuin sivujen jatkaminen olisikin, tällä hetkellä töiltä ja harrastuksilta ei liikene tarpeeksi aikaa.

Suosittelen tarkistamaan mangojen julkaisupäivät jatkossa esimerkiksi Tokio.fi:stä, jonka tietokanta on tätä nykyä paljon DD:tä laajempi. Kiitos vielä kaikille kävijöille kuluneista vuosista!

26.10.2016
Paljon uusia sarjoja ja päivämääriä julkaisulistaan. Pahoittelut pitkästä hiljaiselosta! Suomennettu manga -osio päivitetään ajan tasalle piakkoin.

1.1.2016
Julkaisulistapäivitys ja suomennettuun mangaan perustiedot Häntä pystyyn!-, Vaarallinen sivusto- ja Anju & sankarikoira Jiroomaru -sarjoista. Mukavaa ja mangaisaa alkanutta vuotta!

Koira-animeja suomitekstein dvd:lle?

Sarjat ovat © tekijänsä ja kustantajansa.